Ambachtelijke knakworst

Wie kent hem niet…de ambachtelijke knakworst. Ook al heeft deze door de jaren heen allerlei andere namen gekregen de oorsprong ligt toch bij de knakworst zelf en wij maken hem nog steeds op ambachtelijke wijze. Hiervoor gebruiken wij het beste vlees en een collageendarm voor het afstoppen waardoor hij bij elke hap "knakt".

Naast deze ambachtelijke knakworsten produceren wij ook leverworsten, rookworsten, grillworsten en andere vleeswaren en worstsoorten. Deze worsten produceren wij in ons productiebedrijf in Epe.

Met onze producten staan wij elke week op verschillende markten. Een overzicht hiervan vindt u op deze website. Ook kunt u ons ook vinden op braderieën, evenementen, jaarmarkten etc. Naast de markten leveren wij ook aan supermarkten, slagers en cateringbedrijven.

Interesse?

Hebt u vragen over onze ambachtelijke knakworst of wilt u graag meer informatie over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand email adres of telefoonnummer, wij staan u graag te woord! info@mastenbroek-vleeswaren.nl of: 0578 - 614 944.

Bekijk voor meer informatie ook eens ons uitgebreide assortiment.

Contact met ons?

Mastenbroek Vleeswaren vof

Hammerstraat 30

8161PH

Epe - Nederland

telefoon: 0578 - 614 944

fax: 0578 - 613 351

Meer informatie over onze producten vindt u op de volgende pagina's: Productiebedrijf Hollandse worsten - Groothandel kwaliteit vleeswaren - Ambachtelijke rookworst leverancier - Verse rookworst - Beste rookworst - Lekkerste rookworst - Ambachtelijke braadworst - Ambachtelijke knakworst - Vleeswarenfabriek - Ambachtelijke grillworst.