Ambachtelijke braadworst

Naast de rookworst, grillworst en leverworst houdt Mastenbroek Vleeswaren zich bezig met de productie van ambachtelijke braadworsten. Net als bij de rookworsten gebruiken wij ook bij de braadworsten voor het afstoppen een natuurdarm. Deze braadworsten zijn niet alleen bij Nederlanders populair, maar ook de Engelsen en natuurlijk de Duitsers zijn weg van deze worst. Wanneer men deze braadworst eet is wel verschillend in de diverse landen.

Verschillen

Wij Nederlanders eten de ambachtelijke braadworst voornamelijk in de zomer. De worst leent zich dan ook uitstekend voor de barbecue omdat deze worsten gaar geleverd worden. Hierdoor kan iedereen hem bakken, want zodra hij een mooie bruine kleur heeft is hij al klaar. Het hele jaar door eten de Engelsen vaak de braadworst als ontbijt met gebakken eieren. De Duitsers daarentegen genieten er van in combinatie met een lekker biertje en een aardappelsalade.

Interesse?

Hebt u vragen over onze ambachtelijke braadworsten of wilt u graag meer informatie over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via onderstaand email adres of telefoonnummer, wij staan u graag te woord! info@mastenbroek-vleeswaren.nl of: 0578 - 614 944.

Bekijk voor meer informatie ook eens ons uitgebreide assortiment.

Contact met ons?

Mastenbroek Vleeswaren vof

Hammerstraat 30

8161PH

Epe - Nederland

telefoon: 0578 - 614 944

fax: 0578 - 613 351

Meer informatie over onze producten vindt u op de volgende pagina's: Productiebedrijf Hollandse worsten - Groothandel kwaliteit vleeswaren - Ambachtelijke rookworst leverancier - Verse rookworst - Beste rookworst - Lekkerste rookworst - Ambachtelijke braadworst - Ambachtelijke knakworst - Vleeswarenfabriek - Ambachtelijke grillworst.